• Adcom 2000 Architecten & Ingenieurs bv
  • Kantoorgebouw Waalstaete

Nieuws

Dylan Steel is opgeleverd

Dordrecht

Geplaatst op 2022-10-12

De nieuwe bedrijfshal met hoofdkantoor voor de fima Dylan Steel in Dordrecht is gereed. Het ontwerp is in handen van RoosRos Architecten en Designlogic, Adcom2000 heeft in opdracht van opdrachtgever Dudok de bouwkundige engineering van het kantoor gedaan en is verantwoordelijk voor het totale projectmanagement en de directievoering. 

Port Park Pernis

Rotterdam

Geplaatst op 2022-10-12

In samenwerking met Dudok Real Estate, hebben wij het projectmanagement verzorgd voor Port Park Pernis. Adcom2000 is bij de start van deze ontwikkeling in 2017 al bij dit project betrokken geweest. RoosRos heeft het ontwerp verzorgd, waarbij voor het warehouse nauw samengewerkt is met Designlogic. Basis voor dit ontwerp is het masterplan van HofmanDujardin.

Nieuwbouw Vivar Ship Supply

Rotterdam RDM

Geplaatst op 2022-10-12

De bouw van het kantoor in de Grofsmederij op het RDM terrein in Rotterdam is voor het bedrijf Vivar gereed. Vivar is inmiddels verhuisd naar deze locatie. Het gebouw is ontworpen door Adcom2000. Het betreft een vierkante kantoorruimte, verdeeld over 2 bouwlagen en is afgewerkt met multiplex gevelbeplating. De verdeling van deze beplating is afgestemd op de stalen kozijnen in de gevels, zo ontstaat er een speels, maar ook strak geheel.